SBM Offshore aandelen

Wilt u beleggen in SBM Offshore aandelen?sbm aandelen

SBM Offshhore NV is een Nederlands bedrijf van 1965 dat zich richt op de productie van installaties voor de productie en opslag van olie- en gasproducten. SBM Offshore is een marktleider hierin. De Group onderhoudt een belangrijk Intellectual Property (IP) portfolio waaronder octrooien, handelsmerken en auteursrechten. Hierbij handhaven zij wel hun technische kennis.

Met meer dan 10.200 medewerkers wereldwijd, verspreid over 5 belangrijke regionale centra, leveren ze drijvende productie oplossingen door het hele levenscyclus van het product, van engineering tot inkoop, bouw en installatie ervan.

SBM Offshore is vastbesloten om zaken te doen op een duurzame manier door relaties de ontwikkelen met lokale mensen, gemeenschappen en bedrijven in gastlanden. Hierbij vinden ze het belangrijk om de natuurlijk omgeving te behouden.

 

Visie en strategie

Visie van SBM Offshore is om een betrouwbare partner te zijn bij de ontwikkeling van complete drijvende productie oplossingen voor de energiebedrijven in de wereld. SBM heeft onlangs ook een aantal veranderingen ondergaan om zich the concentreren op hun mogelijkheden en kernproducten: de verhuur of verkoop van FPSO’s (floating production, storage and offloading) en gerelateerde diensten en producten.

 

Cijfers SBM Offshore

Het bedrijf heeft in 2014 een omzet gedraaid van $5,482 miljard. Dat is een stijging van 20% gezien het jaar 2013. De nettowinst bedroeg $575 miljoen. De solvabiliteit van het bedrijf is voldoende. Dit betekent dat u als belegger op lange termijn kunt beleggen in SBM Offshore.

 

Petrobras affaire

Petrobras is een staatsoliemaatschappij dat lijdend voorwerp is in een omvangrijk onderzoek naar corruptie. Werknemers van het bedrijf zouden steekpenningen hebben aangenomen van toeleveranciers in ruil voor opdrachten. SBM Offshore is bij dit onderzoek betrokken. Het onderzoek is voorlopig nog niet klaar. Mocht SBM hierbij betrokken zijn, dan zou dit invloed kunnen hebben op de aandelen. Houd het nieuws goed in de gaten!

 

SBM Offshore aandelen kopen

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in dit bedrijf? Dan bent u bij het juiste adres bij Plus500. Deze online CFD broker geeft u als particuliere belegger de mogelijkheid om te beleggen in SBM Offshore. Bij uw eerste aanmelding krijgt u een welkomstbonus van €25-,. Hiervoor hoeft u niks te storten. Wilt u beleggen met een hoger bedrag? Dat is mogelijk vanaf €100. Hieronder kunt u de realtime koers bekijken van het bedrijf.