Eurocommercial aandelen

Wilt u Eurocommercial aandelen kopen? eurcommercial-aandelen-kopen

Eurocommercial Properties N.V. is een Nederlands bedrijf dat actief is op het gebied van vastgoed. Het bedrijf is opgericht in 1991 en is sindsdien beursgenoteerd aan de Euronext Amsterdam en Euronext Parijs. De onderneming is een beleggingsmaatschappij dat belegt in Europees commercieel vastgoed. In het buitenland heeft Eurocommercial geïnvesteerd in verschillende landen, waaronder in Frankrijk in 1992. In het jaar 1994 heeft Eurocommercial Curno overgenomen in Bergamo, waardoor dit hun eerste acquisitie is gemaakt in Italië.

Op dit moment is het bedrijf één van Europa’s meest ervaren investeerders met een portfolio van shopping centers dat een waarde hebbe van €2.7 biljoen. De activa winkelvastgoed in procenten is 38% in Frankrijk, 22% in Zweden en 40% in Frankrijk.

 

Milieubewust

Eurocommercial Properties streeft ernaar om de activiteiten zo milieubewust mogelijk te houden. De activiteiten moeten het milieu zo min mogelijk belasten. In de Zweedse shopping centers gebruiken ze meer groene energie. In de Italiaanse en Franse winkelcentra wordt er nagedacht over de installatie van zonnepanelen. Op lokaal niveau worden verschillende initiatieven nagestreefd, zoals het opvangen van regenwater en dit gebruiken voor irrigatie.

 

Analyse aandelen

Eurocommercial Properties heeft in 2012 een moeilijk periode gehad. Door de crisis is de positie van het bedrijf aangetast, waardoor ze deze nog proberen te herstellen. Op 23 februari 2015 heeft ING het houdadvies voor Eurocommercial Properties verhoogd naar kopen. Zij verhoogt ook het koersdoel van Eurocommercial van €45 naar €38,10. Het houdadvies van 8 september 2014 is nu dus een koopadvies. Al eerder had ABN AMRO het houdadvies verhoogt naar koopadvies. ABN verhoogde koersdoel op 16 februari van €46 naar €37.

Na de koopaanbevelingen is vastgoedfonds Eurocommercial gestegen met 3,4 procent op de Damrak. Analist Jaap Kuin denkt dat het bedrijf beter zal presteren van sectorgenoten, door aanhoudend betere huurontwikkelingen, een lage leegstand en veilige langere termijn financiering.

 

Risico’s beleggen

Aan beleggen zijn kansen, maar ook risico’s aan verbonden. De waardeontwikkeling van effecten is afhankelijk van ontwikkelingen op de kapitaal-, valuta- en goederenmarkten. Er is een mogelijkheid dat uw belegging in waarde zal stijgen, maar ook mogelijk dat het geen inkomsten zal genereren. Daarom is het aan u om de markten goed in de gaten te houden wanneer u wilt gaan beleggen.

 

Eurocommercial aandelen kopen

Zoals u heeft gelezen, geven de analisten een koopadvies voor aandelen van Eurocommercial. Bent u net als ons geïnteresseerd in het beleggen in dit groeiende bedrijf? Dan bent u bij het juiste adres bij Plus500. Deze online CFD broker geeft u als particuliere belegger te mogelijkheid om te beleggen in Eurocommercial. Bij uw eerste aanmelding krijgt u een bonus van €25-,. Hiervoor hoeft u niks te storten. Wilt u beleggen met een hoger bedrag? Dat is mogelijk vanaf €100-,.

Dit artikel wordt u ter informatie aangeboden en biedt geen aanbod tot het beleggen in dit bedrijf.