Boskalis aandelen

Wilt u Boskalis aandelen kopen? boskalis aandelen kopen

Koninklijke Boskalis Westminister N.V. is een internationale dienstverlener op het gebied van baggeren en inland infra. Zij leveren wereldwijd innovatieve oplossingen voor grote maritieme uitdagingen. In de afgelopen 100 jaar is het bedrijf uitgegroeid van lokale Sliedrechtse baggeraar tot een internationale dienstverlener op het gebied van baggeren en inland infra. Ook verlenen zij diensten op het gebied van offshore energy, sleepdiensten en scheepsbergingen. Momenteel werken er ongeveer 11.000 medewerkers bij Boskalis.

Een belangrijk onderdeel van het bedrijfsprofiel van Boskalis is Research & Development. Om de voorsprong op hun concurrenten te behouden investeert het bedrijf continu in de ontwikkeling van nieuwe methoden en technologie om duurzamer, efficiënter en effectiever te werken. Door vele onderzoeken te doen wil het bedrijf de volgende doelen bewerkstelligen:

    • Lagere kostprijs per kubieke meter gebaggerd materiaal
    • Milieuvriendelijker baggeren
    • Verbetering van de opleiding van vlootpersoneel door het ontwerp en beheer van geavanceerde stimulators voor sleephopperzuigers en snijopzuigers.
    • Het betreden van nieuwe markten, bijvoorbeeld offshore mining.

 

Cijfers Boskalis

In het jaar 2013 heeft de baggermaatschappij een omzet gedraaid van €3.539 miljoen. Hiervan is het nettowinst €365,7 miljoen. Dit is voor Boskalis een recordwinst, waardoor het bedrijf het jaar 2013 sterk heeft afgesloten. De orderportefeuille van het bedrijf is goed op peil gebleven met een omvang van €4 miljard.

 

Boskalis op de AEX

In de AEX hebben olie gerelateerde aandelen harde klappen opgelopen. Boskalis heeft ongeveer 6,9% moet inleveren. Analist Kepler Chevreux gaf een verkoopadvies af voor de onderneming. Paar dagen voor dit advies heeft analist ING het advies voor Boskalis van houden naar kopen veranderd. De volatiliteit van het bedrijf ligt wel relatief laag. Dit zou betekenen dat u als belegger zowel aandelen kan kopen als verkopen. Dit moet u inschatten naar aanleiding van de stand van de koers.

 

Analyse van de koers

Zoals u heeft gelezen, geven de analisten een koop- en verkoopadvies. De cijfers van Boskalis zijn onstabiel. Daarom moet u als belegger de marktomstandigheden goed in de gaten houden. Wanneer u wilt beleggen in aandelen van de baggermaatschappij, raden wij u aan om dit op lange termijn te doen. Er kan namelijk op een langer termijn meer winst behaald worden doordat er groei komt te zitten in de aandelen. Dit heeft dus deels te maken met de marktomstandigheden. Deze moet u continu bijhouden.

 

Boskalis aandelen kopen

Wilt u beleggen in dit innovatieve bedrijf? Dat kan bij de online broker Plus500. U kunt zich direct aanmelden, waarbij u een welkomstbonus krijgt van €25,-! Hier hoeft u niks voor te storten. Wanneer u wilt beleggen met uw eigen kapitaal, dan kunt u dit doet vanaf €100,-. Mocht u eerst willen oefenen met het beleggen, dan kunt u ook beleggen met een demo-account. Hiermee kunt u oefenen voordat u gaat beleggen met uw eigen geld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder kunt u de realtime koers bekijken van Boskalis, waardoor u ook gelijk kunt beleggen door op het knopje “kopen” te klikken.