Populaire grondstoffen

Alles over populaire grondstoffen

Er zijn natuurlijk heel veel grondstoffen waar u in kunt beleggen, maar welke grondstoffen zijn populair? Welke grondstoffen zijn de afgelopen jaren gestegen in waarde? Dit zijn natuurlijk belangrijke feiten die u moet weten, voordat u begint met beleggen in grondstoffen.

 

Beleggen in populaire grondstoffen

Wilt u ook beleggen in populaire grondstoffen? Er zijn heel veel beleggers die alleen maar beleggen in aandelen, grondstoffen en valuta’s die populair en gewild zijn. U moet nooit vergeten dat gewilde producten, sneller verkocht zullen worden dan producten die niemand wilt hebben. Dit is ook heel erg belangrijk wanneer u in grondstoffen wilt beleggen. U kunt beter beleggen in grondstoffen waarvan u zeker weten dat de consument ze nodig heeft, dan dat u zomaar in grondstoffen gaat beleggen.

Populaire grondstoffen zijn: olie, goud, zilver en aardgas. Dit zijn namelijk allemaal producten die wij nodig hebben of in de toekomst schaarser worden. Wij (alle consumenten) zijn heel erg afhankelijk van olie en gebruiken dit dagelijks, want bijna alle consumenten reizen dagelijks met hun eigen- of openbaar vervoer. Olie is een grondstof die de afgelopen jaren flink is gestegen en heel veel beleggers hebben door te beleggen in olie veel rendement behaald!

Goud is een grondstof wat op den duur niet meer gewonnen kan worden en op lange termijn zal goud steeds schaarser worden. Goud is rond 2005 flink gestegen in waarde en veel beleggers denken dat goud op de lange termijn flink zal stijgen!

 

Beleggen in grondstoffen met een hefboomeffect

Er zijn heel veel beleggers die zich inschrijven bij Plus500 om op korte termijn heel veel winst te maken. Sommige beleggers hebben in 2 – 3 weken meer dan € 1000,- verdiend terwijl ze maar € 100,- hadden gestort! Dit komt doordat ze handelen met een hefboom. Uw inzet weegt dan vele malen zwaarder en hierdoor kunt u op korte termijn heel veel winst maken!

U kunt beginnen met beleggen door € 100,- te storten en dit gespreid te investeren in populaire grondstoffen. U kunt met € 100,- alle grondstoffen kopen die u maar wilt en op korte termijn kunt u hier enorm veel winst mee maken!