LinkedIn aandelen kopen

Wilt u beleggen in Linkedin aandelen?linkedin-aandelen

Linkedin is een social media bedrijf dat zich best uniek mag noemen. Het is een van de weinige media bedrijven op de beurs maar misschien wel een van de opvallendste. Waar er rondom de aandelen van Facebook en Twitter al snel commotie ontstond is dit bij Linkedin totaal niet het geval geweest. Het feit dat linkedin zich bezig houd met de voornamelijk de zakelijke markt zou hier wel eens de oorzaak van kunnen zijn. Linkedin houd zich bezig met het bouwen van een zakelijk netwerk en een degelijk verdienmodel, waardoor de groei er voorlopig nog niet uit lijkt te zijn.

 

Ondernemers gebruiken graag Linkedin

Ondernemers maken graag gebruik van Linkedin. Voor verschillende bedrijven is het zelfs hun grootste bron van werving geworden. Gebruikers kunnen zelf waarde toevoegen aan de website door hun profiel bij te houden. Daar in tegen betalen geïnteresseerden om zoveel mogelijk informatie tot zich te nemen.

 

Linkedin groeit

In 2013 heeft Linkedin zo een groei doorgemaakt dat men in dat jaar bestempeld werd als een van de interessantste aandelen. Het bedrijf wist dat jaar een koerswinst van 45% te realiseren. Nog opvallender is dat het bedrijf dit deed zonder een correctie van 4%. De aandelen waarde steeg van $120 dollar naar $165 dollar en zorgde daarmee voor een prettig rendement voor de beleggers. Aandelen van Linkedin blijven nog steeds groeien en voorspellen daarmee veel goeds voor de toekomst. Specialisten verwachten dat de aandelen van Linkedin gestaag zullen door groeien. De koers laat geen opmerkelijke pieken zien, maar heeft ook weinig te maken met terug vallen. De aandelen zijn dus met recht stabiel te noemen. Insiders beweren dat Linkedin wel eens de best presenterende sociale netwerk zou kunnen worden, ondanks dat Facebook en Twitter meer in de media aanwezig zijn.

 

Positief advies

Analisten zijn het er over eens dat Linkedin de juiste weg in heeft geslagen die hen op langere termijn alleen maar profijt op zal leveren. Linkedin is een interessant aandeel dat zeker de moeite waard is om te over wegen. U kunt hieronder de koers analyseren en beoordelen of het voor u aantrekkelijk is om te beleggen in deze aandelen. Mocht u het willen kopen, dan krijgt u ook een welkomstbonus ter waarde van €25,- en hiermee kunt u meteen beleggen! Veel succes!