King aandelen kopen

Wilt u beleggen in King aandelen?king-aandelen

De naam King zal sommige mensen niet veel zeggen , maar als we dan een paar namen noemen van de games die King heeft uitgebracht weten we allemaal waar we het over hebben. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Candy Crush en Pet Resceu, bij de meeste zal dan een belletje gaan rinkelen. King is het bedrijf achter deze spellen die online ontzettend veel spelers bezig houden.

 

Spellen van King

Dagelijks spelen wereldwijd meer dan 30 miljoen mensen een spel wat ontwikkeld is door King. Het bedrijf heeft hiermee een vreselijk grote markt aan gebood maar zal moeten blijven ontwikkelen om te voorkomen dat spelers uitgespeeld raken.

De meeste spellen hebben hun bekendheid te danken aan Facebook. King, die momenteel miljoenen euro’s per jaar winst maakt, is een volledig gezond bedrijf. Echter zien zij graag een nieuwe injectie van kapitaal zodat er nieuwere spellen ontwikkeld kunnen worden. De huidige winst bied hiervoor te weinig mogelijkheden om de concurrent voor te blijven. King is op zoek naar nieuwere spellen die een nieuwe en stabiele opbrengst kunnen genereren.

Onlangs werd Farm Heroes Sage gelanceerd. Of dit net zo een succes zal worden als Candy Crush is de vraag, maar het bedrijf doet hier wel een poging toe. Spellen als Candy Crush doet het ook erg goed op de android, wat spelers de mogelijkheid geeft om ook via hun telefoon of tablet het spel te blijven spelen.

 

Facebook en King

De kans is zeer groot dat het aandeel van King voor een groot deel gaat samenhangen met Facebook. De meeste games worden online via Facebook gespeeld. Mocht deze markt dus in elkaar zakken dan zal dit ook zeker grote consequenties voor King hebben. Wat dat betreft is King best een risicovolle investering. Maar zolang King de juiste spellen blijft ontwikkelen en zich ook kan toe leggen op het Android gebeuren zal de markt blijven bestaan. Facebook is ook een bedrijf dat nog steeds aan populariteit wint en niet zo snel zijn marktaandeel zal verliezen.

 

King aandelen kunt u hieronder kopen…