Intel aandelen kopen

Wilt u beleggen in Intel aandelen kopen?intel-aandelen

Intel is een bedrijf uit Californië welke beursgenoteerd is aan de Nasdaq en zich bezig houd met de productie en ontwikkeling van software, moederborden, chips, computers en andere communicatiesystemen. Ook hebben zij zich toegelegd op het produceren van processoren welke inmiddels wereldwijd worden gebruikt.

 

Intel op een moeilijke markt

Intel begeeft zich op een markt welke continue in beweging is en snel veranderd. Een bedrijf als Intel moet dus snel kunnen schakelen. Gelukkig is dit iets wat Intel zeker kan. De markt van computers en techniek veranderd bijna dagelijks en Intel heeft hier juist op weten in te springen. Door hun aandacht te verdelen over verschillende takken weet men zelfs een omzetgroei te maken in tegenstelling tot gelijkwaardige bedrijven.

 

Cijfers en aandelen Intel

De cijfers zien er nog steeds goed uit bij Intel. Dit bedrijf dat kantoor houd in Santa Clara, Californië, stond in 2014 garant voor een omzet van ruim $55.8 miljard dollar. De winst die men hierbij toonde was $11,7 miljard. Deze cijfers zijn zeer goed te noemen voor een software bedrijf. Over de aandelen van Intel kunnen we een aantal dingen vaststellen. Zo zien we dat het bedrijf in een zeer lastige markt zit, de markt word steeds kleiner en ook Intel heeft hier last van. Toch heeft Intel op tijd wat investeringen gedaan waardoor het nu de goede kant op gaat. Door op tijd stappen te ondernemen staat Intel nu bekend als het bedrijf met de beste chips ter wereld.

 

Koersanalyse en aandelen kopen doet u hieronder…

Analisten zijn positief over de aandelen van Intel. Ondanks de lastige markt heeft het bedrijf zich staande weten te houden en staat het open voor nieuwe mogelijkheden. Ook weet het bedrijf snel te schakelen waardoor verliezen worden vermeden. De cijfers zien er goed uit en zijn aardig stabiel. Investeren in Intel is volgens analisten dus absoluut een go. Zeker op langere termijn ziet men het positief in en zou Intel wel weer eens met hele nieuwe producten op de markt kunnen komen wat voor aandeelhouders goed uit zal pakken.