Hugo Boss aandelen kopen

Wilt u beleggen in Hugo Boss aandelen? hugo-boss-aandelen

Hugo Boss is een merk dat wereldwijd bekend staat om zijn producten van hoge kwaliteit. Van oorsprong is Hugo Boss een Duits bedrijf in onder andere kleding en parfum. Maar ook de accessoires zoals schoenen, brillen en horloges zitten in het assortiment van Hugo Boss. Het merk Hugo Boss staat voor een modebewuste man, al wijkt Hugo Boss de laatste jaren ook iets van zijn koers af richting de vrouwen.

 

Meerdere landen Actief

Hugo Boss is actief in ruim 110 landen en heeft hierdoor een uitstekende geografische spreiding. De verzadigde markten worden ook aangeboord en laten een lichte groei zien, maar vooral wanneer Hugo Boss zich richt op de opkomende markten zien we aantrekkelijke cijfers ontstaan. Met 6100 verkooppunten is er bijna altijd wel een verkooppunt bij de klant in de buurt. Ruim 9000 werknemers houden Hugo Boss stabiel en zorgen er dagelijks voor dat het product verkocht kan worden aan de klant. De crisis heeft Hugo Boss prima weten te doorstaan en het lijkt erop alsof het Duitse bedrijf er niet veel van heeft mee gekregen.

 

Frankfurt en MDAX

Omdat Hugo Boss van oorsprong Duits is, is het niet vreemd dat het aandeel verhandelt word aan de beurs in Frankfurt. Het bedrijf maakt deel uit van de MDAX. Dit is een afgeleide van de DAX in Duitsland, een nationale index die bestaat uit een lijst van de grootste ondernemingen op het gebied van marktkapitalisatie. Hugo Boss behoort niet tot een van de grootste, maar is wel erg interessant voor de aandeelhouders. Het aantal beschikbare bedrijven in de mode is voor Duitsland namelijk niet groot.

 

Aandelen van Hugo Boss koopt u hieronder…

De koers is vrij stabiel te noemen, waardoor het voor investeerders een juiste keuze blijkt te zijn om te investeren in aandelen van deze gigant. Zeker op langere termijn. Sinds 2013 heeft de koers alleen maar zich positief weten te ontwikkelen, met steeds een duidelijke piek na het eerste kwartaal. Wat dat betreft lijkt Hugo Boss een interesseante investering voor een ieder die op langere termijn denkt en in de toekomst een winst wil behalen.