Herbalife aandelen kopen

Wilt u beleggen in Herbalife aandelen?herbalife-aandelen

Herbalife International is van oorsprong een Amerikaans bedrijf maar heeft zijn naamsbekendheid in Nederland ook al geworven. Het bedrijf verkoopt voedingsproducten en richt zich vooral op gebieden als gewichtsverlies, sport, ontbijten en ouder worden. Gebieden waar miljoenen mensen zich dagelijks mee bezig houden.

 

Wat is Herbalife voor onderneming?

Herbalife werd opgericht in 1980 en heeft wereld slechts een 5000 medewerkers. Het drijf houd zich voornamelijk bezig met multi-level marketing methodes via distribiteurs. Het bedrijf verstuurd hun producten naar 93 landen en een netwerk van ongeveer 2,7 miljoen onafhankelijke verkopers. Begin jaren 90 werd Herbalife ook bekend in de Benelux. Na de dood van oprichter Mark Hughes in 2000, werd het bedrijf overgenomen door 2 investeringsbedrijven. In 2004 werden de eerste stappen naar de beurs gemaakt.

 

Multi level marketing

Herbalife verdient zijn geld met Multi level marketing. Producten worden direct aan de klant verkocht maar ook via distributeurs die weer “onder” iemand werken. Naast het verkopen van het product houd Herbalife zich ook bezig met werven van nieuwe leen vi websites, kranten en grote conventies. Nieuwe leden nemen hun producten af van degene die hun heeft aangebracht, die persoon krijg hierop weer een commissie.

 

Cijfers Herbalife

Dat Herbalife goed aan de weg timmert mag duidelijk zijn. Zij hebben een nieuwe manier van verkopen ontdekt die voor hun werkt. Niet iedereen is hier even blij mee. Herbalife is al enkele male negatief in het nieuws geweest. Zo werd het bedrijf beschuldigd van piramide verkoop. Tijdens een proces met Test-aankoop werd deze laatste in het gelijk gesteld, echter in hoger beroep werd dit vonnis van tafel geveegd. Ondanks dat wist Herbalife in 2011 wel een netto omzet van $3.45 miljard dollar om te zetten. Dit was al een verhoging van $1.1 miljard dollar ten opzichte van 2010. Ondanks dat het bedrijf zich heeft ingeschreven op de Kaaimaneilanden bevind het hoofdkantoor zich nog steeds in Los Angeles.

 

Wilt u Herbalife aandelen kopen?

Wilt u beleggen in deze aandelen? U kunt hieronder gratis de koers realtime bekijken, analyseren en beoordelen. Het is handig om de koers te analyseren en te vergelijken met enkele uren, dagen, weken en maanden geleden. Op basis van deze uitkomst kunt u gemakkelijker een keuze maken om wel of niet te beleggen in deze aandelen. U ontvangt tevens na aanmelding een welkomstbonus ter waarde van €25,-! Heel veel succes!