Google aandelen kopen

Wilt u beleggen in Google aandelen?google-aandelen

Om iemand te vinden die Google niet kent, moeten we ver zoeken. Google is wel om bekend als een van d grootste zoekmachines wereldwijd. Het Amerikaanse bedrijf werd op 4 september 1998 opgericht door Larry Page en Seregey Brin onder de naam Google Inc. . Dit gebeurde op Menlo Park, Californië.

Naast de zoekmachine runt het bedrijf nog vele andere producten zoals onder andere Google+ en Youtube. Google heeft een mega gigantische naam opgebouwd in zijn korte bestaan en bezit in Nederland bijna een monopolie als het gaat om zoeken op het internet. In de hele wereld is dit 88,2% marktaandeel. Sinds 2004 is Google beursgenoteerd en in 2007 was Google het sterkste merk ter wereld. Google is dan dus ook een zeer grote speler te noemen.

 

Over Google

Als Larry en Sergey in 1996 met Google beginnen als een onderzoeksproject, kunnen zij niet dromen dat deze naam zo een wereldwijd succes zou worden. De omzet die voornamelijk gehaald word ui Google Adwords stijgt met grote snelheid. Internet was destijds flink in opkomst en de twee studenten zagen een nieuwe manier van zoekresultaten tonen. Hierbij werd niet gelet op hoe vaak een zoekwoord voorkwam op een website maar naar de onderlinge verbindingen. Dit bleek een enorm succes te zijn. Op 15 september werd de domeinnaam www.google.nl geregistreerd en sinds 4 september 1998 ging Google officieel van start.

 

Cijfers van Google

De cijfers van Google zien er goed uit, dit kan bijna niet anders. De multinationale heeft zich de afgelopen jaren goed kunnen profileren. Als men echt naar de aandelen kijkt ziet men dat deze gigant de afgelopen jaren record na record aan het breken is als het gaat om koersontwikkelingen. In 2014 bedroeg de omzet 66 miljard. De winst die werd geboekt dat jaar was maar liefst €14 miljard. Dat was al weer meer als eerder in 2013 werd behaald. Daarnaast beschikt Google over meer dan genoeg eigen vermogen om aan zijn verplichtingen te voldoen. Ook voor de aandeelhouders is dit natuurlijk een positief feit, de aandelen zullen niet zo snel kelderen of in de min terecht komen.

 

Koersanalyse en beleggen in Google doet u hieronder!

Wilt u beleggen in deze prachtige aandelen? Bekijk hieronder de koers, analyseer de koersschommelingen van afgelopen uren, dagen en weken en op basis daarvan kunt u concluderen of het verstandig is om te beleggen in deze aandelen. Bent u overtuigd? Koop deze aandelen met de welkomstbonus ter waarde van €25,- en de stortingsbonus die u over uw 1e storting ontvangt!