General Electric aandelen kopen

Wilt u beleggen in General Electric?ge-aandelen-kopen

General Electric heeft een aantal verschillende divisies. Hierdoor weet men zich breed te presenteren en te oriënteren waardoor de risico’s van verschillende branches laag blijven. General Electric weet verliezen in bepaalde branches op te vangen met de betere resultaten in andere branches zodat de aandelen positief blijven.

 

De healthcare van General

Binnen General Electric speelt healthcare een speciale rol. General Electric houd zich vooral bezig met het vroegtijdig opsporen van ziekten. Daarnaast staat General Electric artsen bij om een specifieke behandeling op te zetten voor patiënten en deze de beste zorg aan te kunnen bieden.

Ook is de onderneming zeer actief binnen de industriële sector. Het bedrijf heeft een ruim aanbod van producten die over de hele wereld worden gebruikt. Veelal huishoudelijke producten en verlichting, maar ook kunststoffen en services voor het materiaal waar men mee wenst te werken.

 

Toonaangevend

Binnen de infrastructuur is General Electric een van de meest toonaangevende bedrijven op de wereld. General Electric is vooral groot in de elementaire technologie voor ontwikkelingslanden, waarbij dit bedrijf zich richt op technologie voor gebruik van energie, olie, gas en water. Dit zijn belangrijke zaken voor ontwikkeling landen waarbij General Electric ze op een prima manier kan helpen.

Tenslotte is er nog General Electric Money die zich bezig houd met alles op het gebied van kredietservices aan consumenten, maar ook aan detailhandelaars en autodealers. Dit onderdeel heeft door de financiële crisis veel klappen opgelopen maar General Electric heeft hier niet al te veel hinder van ondervonden.

 

Beleggen in General Electric aandelen…

Aandelen van General Electric doen het prima. Waar in oktober 2012 de koers nog op €21 euro stond, heeft men dit weten op te bouwen naar een gemiddelde van €26 euro per aandeel. Zo nu en dan heeft de onderneming te kampen met een klein dipje, maar dit is van korte duur en in no time weet het bedrijf de huidige koers weer te hervatten. De vooruitzichten zijn goed en men spreekt over General Electric als een stabiel, nog steeds groeiend, bedrijf met veel potentie voor de toekomst .