Esprit aandelen kopen

Wilt u beleggen in Esprit aandelen? esprit-aandelen

Een van de bekendere kledingfabrikanten op de beurs is Esprit. Dit multinational bedrijf is over de hele wereld actief met het neer zetten van haar kledinglijn. Het hoofdkantoor, dat gevestigd is in Hong Kong, heeft een strategische ligging. Vanuit Hong Kong weet men snel diverse productie faciliteiten te vinden die er voor kunnen zorgen dat er ook in Nederland genoten kan worden van voordelige, maar wel moderne kleding.

 

Kledinglijn

De kledinglijn van Esprit is voordelig maar daar door niet minder modieus of van mindere kwaliteit. Wel kennen alle kledingstukken een zeer scherpe prijs, waarbij Esprit dus zorgt voor een bijzondere combinatie van scherpe prijs en goede kwaliteit. De onderneming staat erom bekend, dat openstaat voor commentaar van zijn klanten en hier ook altijd iets mee doet.

 

Wereldwijd bekend

Esprit staat over de hele wereld bekend om zijn goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Aan de andere kant heeft het bedrijf een wat stoffig imago wat het soms erg lastig maakt op te vallen tussen den andere bekende merken. Dit is de reden dat Esprit een hevige strijd voert met andere populaire merken. Uiteindelijk blijkt de relatief lage prijs de doorslag te geven waardoor de consument toch voor Esprit gaat.

 

Aandelen van Esprit koopt u hieronder…

De aandelen van deze onderneming zijn zo bijzonder, want 10 jaar geleden lag een aandeel nog op 25 a 30 euro, hedendaags heeft Esprit het voor elkaar gekregen om dit te laten stijgen naar ongeveer 40 euro per aandeel. Tijdens de crisis kreeg Esprit het voor elkaar een aandeel zelfs tot 100 euro te laten stijgen. Dit is iets terug gelopen maar de prestatie blijft noemenswaardig.

Met het oog op de toekomst wil Esprit af van het stoffige imago en zich onderscheiden van de rest. Met ongeveer 10.000 mensen probeert Esprit door te groeien voor de toekomst en een verschil te maken op zijn concurrenten. Dit is prettig voor de aandeelhouder want de aandelen van Esprit zijn aardig stabiel. Wanneer men in Hong Kong de nieuwe mogelijkheden heeft gevonden, zal Esprit een bedrijf zijn dat zeker door groeit en waarmee u als aandeelhouder uw voordeel kunt doen. U kunt hieronder de koers analyseren en beoordelen op aantrekkelijkheid. U kunt vervolgens meteen overgaan tot aankoop, door te klikken op kopen. Veel succes!