eBay aandelen kopen

Wilt u eBay aandelen kopen?ebay-aandelen

Ebay is wellicht een van de bekendste online verkoop kanalen wereldwijd. eBay brengt verkopers en kopers uit 30 verschillende landen bij elkaar om hun producten te verkopen of aan te schappen. Ebay is van oorsprong een Amerikaanse online multinational, maar heeft inmiddels wereldwijd naamsbekendheid. Het bedrijf werd in 1995 opgericht en is gevestigd in San Jose, Californië.

Het bedrijf presenteert zich in 30 landen wereldwijd en richt zich voornamelijk op de consumentenmarkt. In 2014 wist Ebay een omzet te maken van $17.9 miljard dollar, met een bij behorende winst van maar liefst $46 miljoen.

 

Werknemers Ebay

Ebay telt ruim 35.000 werknemers die zich elke dag inzetten om eBay te laten draaien op de online snelweg, zoals hij nu draait. Samen lieten zij de winst stijgen naar $46 miljoen in 2014. Ebay probeert met de tijd mee te blijven gaan door hun website steeds sneller te maken, gebruikvriendelijker en te luisteren naar hun bezoekers. Hier houden zich dus dagelijks duizenden werknemers mee bezig.

 

Ebay aandelen

Als men de aandelen van eBay eens goed onder de loep neemt dan ziet men dat er vanaf het begin al een flinke stijging is. Deze is niet altijd even geleidelijk maar hij is er wel zeker. Dit is voor aandeelhouders, en eventuele nieuwe aandeelhouders, alleen maar zeer positief te noemen. In 2009 was bijvoorbeeld een aandeel nog ongeveer €10,= euro, momenteel ligt dat al vele malen hoger. De online markt groeit ook steeds meer en meer en hier weet eBay elke keer weer goed op in te springen. Dagelijks houden zij zich bezig met vernieuwen en gebruiksvriendelijker worden van hun website. Dit is goed terug te zien in de koers van de aandelen.

 

Beleggen in eBay doet u hieronder…

Analisten raden zeker aan om te investeren in eBay. Internet is de toekomst en steeds meer mensen kopen en verkopen via de digitale snelweg. Online verandert er elke dag wel iets maar Ebay weet hier goed mee om te gaan en dit stemt analisten positief. Deze multinational blijft zoeken naar wat zijn bezoekers wil en dit is zeer positief. Hierdoor word ook verwacht dat de aandelen alleen nog maar zullen groeien.