Dropbox

Wilt u Dropbox aandelen kopen? dropbox

Dropbox is een online clouddienst waar gebruikers hun bestanden gratis op kunnen slaan. Dit betekent dat de gebruiker een online ‘harde schijf’ aanmaakt en daar zijn eigen bestanden op verschillende apparaten kan bekijken. Dropbox synchroniseert bestanden tussen verschillende computers via de Dropbox gebruiker die gebruik maakt van het internet.

 

Geschiedenis van Dropbox

Dropbox werd in 2007 opgericht door Drew Houston en Arash Ferdowsi. Dropbox wordt door meer dan 300 miljoen consument gebruikt en analisten voorspellen dat er in het toekomst veel meer consumenten hier gebruik van zullen maken. Gebruikers kunnen eenvoudig via hun telefoon foto’s, video’s en documenten op hun account opslaan. Dit betekent dat door de komst van Dropbox het niet meer nodig is om elke keer bestanden via de e-mail op te slaan. Dropbox is enorm bekend geworden en heeft zelfs een overnamebod van Apple geweigerd. Dropbox is tegenwoordig niet meer weg te denken bij smartphone bezitters en gebruikers die graag hun foto’s, video’s en bestanden op meerdere apparaten willen bekijken.

 

Dropbox gaat snel naar de beurs….

Wanneer gaat Dropbox naar de beurs? Dit is helaas nog niet bekend gemaakt, maar analisten voorspellen dat dit spoedig bekend wordt gemaakt. Toen Twitter en Facebook op de beurs kwamen, steeg de koers van beide bedrijven tijdens de opening enorm. Heel veel beleggers hebben hier op ingespeeld door een hit and run strategie toe te passen. Beleggers hebben gewacht op de opening en hebben x-aantal Twitter of Facebook aandelen gekocht. Vervolgens hebben ze het na een paar uur verkocht en flinke winsten behaald! Daarom kan het voor u als belegger erg interessant zijn om Dropbox nauw in de gaten te houden en alle ontwikkelingen te volgen.

 

Meer informatie over Dropbox

 

Dropbox aandelen kopen 

Wilt u Dropbox aandelen kopen? U kunt snel, simpel en voordelig beleggen in Dropbox. U ontvangt na aanmelding tevens een welkomstbonus ter waarde van € 25,- en u kunt hier meteen beleggen in alle beleggingsproducten zoals: aandelen, valuta’s, opties, indexen, ETF’s en grondstoffen. Wanneer Dropbox op de beurs is kunt u bij het grafiek hieronder de huidige koers realtime bekijken. Wilt u beleggen in andere aandelen of beleggingsproducten? U kunt alle koersen van alle beleggingsproducten hieronder bekijken. Tip: volg alle ontwikkelingen van Dropbox en probeer hiermee uw voordeel uit te halen!