Deutsche Post aandelen kopen

Wilt u Deutsche post aandelen kopen?deutsche-post-aandelen-kopen

Deutsche Post is een onderdeel van de Groep, met daarin onder andere het welbekende DHL. De combinatie van DHL en Deutsche Post maakt dat de Groep een belangrijke speler is geworden op het gebied van vervoer van post en vracht. Echter heeft men in Duitsland, net als in Nederland, te maken met een terugloop van verstuurde brieven per post. Het aantal verstuurde pakketten neemt aan de andere kant juist toe.

 

Wie is Deutsche Post?

Samen met DHL slaagt Deutsche Post er in om niet alleen standaard pakketten te versturen maar verzend daarnaast ook bijzondere wensen. Het bedrijf krijgt het voor elkaar flexibel om te gaan met de wensen van de klanten, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk word om dialoog marketing uit handen te geven, of gebruik te maken van Deutsche Post en DHL binnen een volledige supply chain van een industrie.

Deutsche Post en DHL hebben samen een geschiedenis die terug gaat tot 520 jaar geleden, men kan dus terug kijken op een rijke historie.
Vandaag de dag presenteert Deutsche Post zich als een moderne onderneming die steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om het dalende aantal post stukken op te vangen met nieuwe mogelijkheden. Voor de toekomst hebben zij al een visie klaar liggen waar zij in 2020 willen staan. Men wil de leidende rol in de logistiek behouden en zelfs gaan uitbreiden. Zeer positief dus.

 

Deutsche Post aandelen

Aandelen van Deutsche Post zijn stabiel te noemen. Ondanks de tegenvallende poststukken weet Deutsche Post zich nog steeds positief te ontwikkelen. Het Duitse bedrijf is er zelfs in geslaagd de koers te laten oplopen. Aandelen nemen nog steeds in waarde toe, wat zeer goed is voor de aandeelhouders. Samen met de toenemende belangstelling voor DHL weet ,= lag wist men het zich te handhaven op de Duitse markt en zal hij zich, volgens experts, alleen maar verder kunnen uitbreiden. Analisten zijn dan ook positief over de toekomst van de aandelen bij Deutsche Bank.

 

Deutsche Post aandelen koopt u hier

U kunt hieronder de koers van Deutsche Post bekijken, analyseren en beoordelen. Mocht u deze aandelen willen kopen, dan kunt u dat hieronder meteen doen! U kunt meteen simpel online beleggen in Deutsche Post aandelen.