Deutsche Bank aandelen kopen

Wilt u Deutsche Bank aandelen kopen?deutsche-bank-aandelen

Deutsche bank AG is een van de belangrijkste banken van Duitsland. Sinds de oprichting in 1870 is de bak uitgegroeid tot een belangrijke factor in de Duitse economie. Naast dat de Deutsche Bank een groot deel van zijn activiteiten n Duitsland uitvoert, heeft het ook zijn internationale activiteiten.

Bij de Deutsche bank zijn ruim 100.000 werknemers werkzaam. Vanuit het hoofdkantoor dat zich in Frankfurt am Main bevind, worden wereldwijd de activiteiten aangestuurd.

 

De Deutsche Bank

In 2014 behaalde de  Deutsche Bankeen hogere omzet dan in de laatste maanden van 2013. De omzet in 2014 bedroeg namelijk €32 miljard met een hier aan toe te wijzen netto winst van ¤441 miljoen. Toch is het de vraag hoe de Deutsche Bank de komende jaren zich verder zal gaan ontwikkelen, aangezien de bank verwikkeld is een aantal juridische kwesties. Er zijn dan ook al meerdere miljarden dollars aan afkoopsommen betaald. Gesjoemel met Libor en met de manipulatie van valutakoersen blijven een rol spelen. Enige tijd geleden werd zelfs een hooggeplaatste jurist van de Deutsche Bank dood aangetroffen. Hij had zelfmoord gepleegd, iets wat eerder dat jaar een andere werknemer ook al had gedaan. Op 23 april 2015 werd bekend dat Deutsche Bank een boete van €2,3 miljard moet betalen voor de Liborfraude. Deze record boete van €2.3 miljard is hoger dan welke bank ooit heeft hoeven betalen.

 

Deutsche bank aandelen koopt u hier…

Kijken we naar de aandelen van de Deutsche Bank dan zien we dat de bank het na de crisis nooit meer heeft terug gebracht naar waar zij waren. De aandelen zijn gedeeltelijk hersteld, maar dit is nooit doorgezet naar het niveau van voor de crisis. Hierdoor is het investeren in de Deutsche Bank erg risicovol. De meeste analiste geven een hold als het gaat om aandelen van de Deutsche Bank. De situatie bij de Deutsche Bank blijft zorgwekkend en het is maar de vraag hoe de bank zich al gaan herstellen of het zich nog kan herstellen.