Coca-cola aandelen kopen

Wilt u Coca-Cola aandelen kopen ?coca-cola-aandelen

Een van de meest bekende frisdranken wereldwijd is Coca-Cola. Deze internationale frisdrank en voedselproducent is opgericht in 1886 en heeft dus een lange geschiedenis. Het hoofdkantoor bevind zich in Atlanta Georgia, Amerika.

Coca-cola staat het meest bekend om zijn frisdrank met de zelfde naam, Coca-Cola. Dit product, wat werd uitgevonden door John Sith Pemberton, werd ontdekt in 1886 in Columbus, Georgia. Echter naast de frisdrank produceert Coca-Cola nog 499 andere merken en verkoopt deze in bijna alle landen ter wereld. Dagelijks worden er ongeveer 1.7 miljard producten van Coca-Cola geconsumeerd.

De omzet van Coca-Cola is gigantisch te noemen. In 2014 maakte deze multinational $45.9 miljard aan omzet met een bijbehorende winst van $7 miljard. Hiervoor zijn dagelijks een 129.2000 werknemers verantwoordelijk.

 

De aandelen van Coca-Cola

De aandelen van Coca-Cola zijn altijd erg stabiel geweest. Voor aandeelhouders leveren zij al jarenlang een mooi rendement op. De volatiliteit is niet al te hoog en deze aandelen bieden dan ook een verlaagd risico in vergelijking met andere aandelen zoals bijvoorbeeld Google, Apple of Facebook. Super investeerder Warren Buffet was een aantal jaren geleden al erg positief over Coca-Cola en heeft ook in het verleden veel aandelen in dit multinational gekocht. Dat Warren Buffet gelijk had, is gebleken, deze investering heeft zich dubbel en dwars terug verdient.

 

Koersvoorspelling

Analisten zijn nog steeds positief over aandelen van Coca-Cola. In het verleden hebben de aandelen goed gepresenteerd en volgens kenners is dit nog niet voorbij. Experts denken dat de aandelen de komende jaren nog flink door kunnen gaan stijgen. De verwachtingen voor de kwartaalcijfers zijn positief. Analisten geven zeker een positief advies af als het gaat over de aankoop van aandelen in Coca-Cola. Het verleden heeft uitgewezen dat dit een goede zet is. En al geven behaalde resultaten geen zekerheid voor de toekomst, verwachten analisten niet dat Coca-Cola snel een daling zal laten zien. Eerder het tegenovergestelde, wat voor u als aandeelhouder alleen maar gunstig zal uit pakken. Coca-Cola zal dus zeker een bedrijf zijn waar we nog veel over gaan horen in de toekomst.

 

Coca-cola aandelen kopen doet u hieronder!

U kunt hieronder Coca-Cola aandelen kopen. U ontvangt tevens een welkomstbonus ter waarde van €25,- en u kunt hier gratis mee beleggen! De koers van Coca-Cola kunt u hieronder analyseren en beoordelen op aantrekkelijkheid. Denkt u dat de koers zal stijgen? Dan klikt u op kopen en u kunt meteen beginnen met beleggen!