Boeing aandelen kopen

Boeing aandelen kopen… waarom niet?boeing-aandelen-kopen

Als u aan Boeing denkt, dan denkt u al snel aan lekker op vakantie gaan en genieten van de zon. Inderdaad met de winst die u pakt op de aandelen van Boeing moet dat zeker lukken.

The Boeing Company oftewel afgekort Boeing is gevestigd in Chicago, Verenigde Staten, en houd zich bezig met de lucht en ruimte vaart. Dit doet Boeing wereldwijd en is daarmee dus een multinational.

 

Het ontstaan van Boeing

Boeing werd in 1916 opgericht en is momenteel wereldwijd de grootste producent van vliegtuigen. Boeing maakt hier mee de grootste omzet van alle vliegtuigproducenten. Wanneer men naar de afzet kijkt beland Boeing op de tweede plaats, dit bij elkaar genomen maakt Boeing een zeer grote speler in de luchtvaartmaatschappij.

 

Meerdere activiteiten Boeing

Naast de bouw van vliegtuigen houd Boeing zich ook bezig met het produceren van militaire producten. Hierin is Boeing de een na grootste. Iets dat veel mensen nog niet weten van deze multinational. Door zijn pijlen niet alleen op de vliegtuigmaatschappij te richten heeft Boeing een stabiele positie verworven en kan hij zwaardere stormen aan en is hij beter bestand tegen een eventuele financiële crisis. Bij Boeing werken 172.000 werknemers welke een omzet genereren van rond de ¤81.7 miljard. De bijbehorende winst bedraagt €3.9 miljard. De aandelen van Boeing zijn aardig stabiel, evenals de winst en de omzet.

 

Boeing aandelen

Dat de aandelen stabiel zijn is erg gunstig voor eventuele aandeelhouders. Investeerders die weinig risico willen lopen hebben aan Boeing een goede. De stabiliteit is voor veel aandeelhouders een uitkomst. Ondanks dat de aandelen erg stabiel zijn zt er ook een geleidelijke stijging in. Dit is de afgelopen jaren ook zo geweest. Boeing aandelen zijn dus zeer zeker erg geliefd bij beleggers.

 

Analisten zijn positief

Analisten zijn positief over de aandelen van Boeing. Aandelen van Boeing staan voor stabiele aandelen die in deze tijd een goed rendement kunnen geven. Op de korte termijn zal er naar alle waarschijnlijkheid geen daling gaan plaatsvinden. De concurrentie is niet groot voor Boeing en dat maakt dat deze aandelen alleen maar meer waard zullen worden