BMW aandelen kopen

BMW aandelen kopen doet u hier! bmwaandelen-kopen

De meeste mensen kennen BMW van de auto’s maar naast auto’s maakt deze fabrikant ook motorfietsen. BMW is de afkorting van Bayerische Motoren Werke, een Duitse multinational opgericht door Franz Josef Popp. Het hoofdkantoor van deze gigant bevind zich in München. Bij BMW werken maar liefst 102.000 medewerkers die samen een omzet van €68.82 miljard verkregen in 2011. De winst die bij dit plaatje hoort was €4.881 miljard.

 

Auto’s en Motorfietsen

BMW produceert auto’s en motorfietsen die de hele wereld over gaan. In 2010 verkocht dit Duitse bedrijf ongeveer 1.481.000 auto’s en 112.000 motorfietsen. We kunnen dus stellen dat auto’s de voornaamste inkomstenbron van BMW is. Daarnaast is BMW de producent van de Mini. De Mini is een welbekende auto die steeds meer lijkt aan te slaan bij de consument.

 

BMW Cijfers

De cijfers van deze Duitse autofabrikant zien er goed uit. Afgelopen jaren heeft BMW de omzet kunnen verhogen naar €80.4 miljard in 2014. Dit is een flinke stijging ten opzichte van 2011 waar nog een omzet van €68.8 miljard was. Ook de nettowinst maakte een forse stijging door, van €4.8 miljard in 2011 naar €5.8 miljard in 2014.

 

Beleggen in BMW aandelen….

De crisis heeft ook BMW parten gespeeld. Steeds minder consumenten kochten een nieuwe auto en de omzet, evenals de winst nam hard af. Echter is tijdens de crisis gebleken dat BMW wel een stabiele onderneming is. De Duitse onderneming houdt zich net zoals Duitsland zelf goed staande in de markt. De aandelen zijn dan ook afgelopen jaren steeds meer gaan stijgen. Analisten zijn positief en geven een koopadvies af voor BWM aandelen. De goede cijfers, die onlangs bekend zijn gemaakt, zijn hier een reden voor. Nu investeren in BMW aandelen is dus zeker geen verkeerde keuze. De financiële crisis is voorbij en de markt trekt weer aan. BMW zal dus de komende jaren zeker een stijging aan netto winst laten zien.