Blackberry aandelen kopen

Blackberry aandelen kunt u hier kopen! blackberry-aandelen-kopen

Blackberry is een technologiebedrijf dat zich in canada bevind. Zij zijn vooral bekend geworden door de Blackberry telefoons die ze hebben geproduceerd. Enkele jaren geleden een grote hype in de telecom sector.

 

Research in Motion (RIM)

Tot februari 2013 droeg Blackberry de naam Research in Motion. Dit bedrijf werd in 1984 opgericht door Mike Lazaridis in Waterloo, Ontario, Canada. RIM stond erg goed bekend om zijn smartphone Blackberry. Deze bekende telefoon werd erg goed ontvangen en vooral goed gewaardeerd door zakelijke gebruikers. Echter toen Blackberry stopte met innoveren haakten veel klanten af. Meerdere storingen hebben het technologiebedrijf ook geen goed gedaan en de Blackberry’s kregen al snel de binaam Crackberry’s.

 

Overnames

In september 2013 werd Blackberry overgenomen door Fairfax Financial Holdings. Deze partij zal er voor moeten zorgen dat de omzet en winst weer toeneemt. Blackberry verwacht in 2015 een omzet van 3.4 miljard dollar waar te kunnen maken. Blackberry heeft nog genoeg solvabiliteit maar zal wel moeten gaan kijken naar een oplossing voor de toekomst. .

 

Kelderen van de aandelen

Omdat Blackberry in 2008 is gestopt met innoveren zijn de aandelen snel berg afwaarts gegaan. Door storingen, problemen met omzet, teruglopende kosten en teruglopende winst, zijn de aandelen de afgelopen jaren flink in waarde gedaald. De vraag is dan ook, hoe het verder zal gaan met de uitvinder van verschillende BB’s. Toch bied deze lage koers nog kansen voor de aandeelhouders. Men is bezig met de ontwikkeling van nieuwe telefoons en wellicht dat deze alsnog de ondergang kunnen redden. Ondanks dat de berichten positief zijn raad men toch aan voorzichtig te zijn met deze aandelen. Op korte termijn kunnen zich veel schommelingen voordoen, op de langere termijn ziet men het positieve er weer van in. Wat de toekomst Blackberry gaat brengen is nog onzeker, maar dat er aan word gewerkt is een feit.

 

Beleggen in Blackberry aandelen doet u hieronder!

U kunt hieronder de koers bekijken, analyseren en beoordelen op aantrekkelijkheid. U kunt meteen door op kopen te klikken, simpel en kosteloos beleggen!