Belgacom aandelen kopen

Hier kunt u Belgacom aandelen kopen….belgacom-aandelen-kopen

Als je zegt Belgacom weet bijna iedereen wel wie je bedoeld. Zeker in België kan er niemand om Belgacom heen en kent iedereen de geschiedenis van dit telecom bedrijf. Ondanks dat in de Telecomsector de afgelopen jaren de regels sterk zijn aangescherpt blijft deze Telecom operator een sterke positie bekleden op de markt. Belgacom heeft dan ook een grote verscheidenheid aan activiteiten wat hun in België een grote machtspositie geeft. Zo is Belgacom operatief op het gebied van vaste telefonie maar ook op de mobiele telefoon markt scoren zij van het begin af aan sterk.

De mobiele markt bestrijden zij onder de naam Proximus. Daarnaast bied Belgacom diensten aan als internet en televisie. Belgacom bied ook zijn speciale diensten aan voor ondernemingen en verschaft zichzelf hiermee een belangrijke positie.

 

Omhoog of omlaag

In zijn jongere jaren heeft Belgacom zich vooral bezig gehouden met de verbetering van rentabiliteit. Op het zelfde moment probeerde de groep, ondanks de forse opgang van kabeloperatoren toch haar positie in België te vrijwaren. Belgacom heeft een poging gedaan om een geografische diversificatie op te zetten wat helaas is mislukt. Belgacom legde dan ook veel druk op alle aandeelouders door te komen met een mooi dividend. Wellicht is het moment gekomen om de Europese markt op te gaan.

 

Belgacom moet er tegen aan

Op het moment is Belgacom op een punt gekomen dat het alle kanten op kan. Deze Belgische Telecom operator zal er flink tegen aan moeten om zijn positie te waarborgen. Met de steeds meer Telecom operatoren op de markt is het niet meer zo vanzelfsprekend dat de consumenten voor Belgacom kiest. Acties volgen elkaar op en de concurrentie is groot. Toch zijn analisten positief gestemd dat Belgacom het wel gaat redden, zeker als ze de stap buiten België gaan nemen. Dus misschien voor u goed om deze Telecom operator in de gaten te houden!

 

Beleggen in Belgacom doet u hier!

Wilt u beleggen in Belgacom aandelen? U kunt hieronder de beurskoers analyseren, beoordelen en overwegen om het wel of niet te kopen. Wat misschien een leuk idee is, is dat u gratis en onbeperkt kunt beleggen met een demo-account! U kunt ook ervoor kiezen om met een echt geld account te beleggen, dan krijgt u € 25,- gratis bonus en u hoeft vooraf niets te storten! U krijgt tevens ook 30% extra over uw 1e storting. Begin vandaag nog!