Bekaert aandelen kopen

Hier kunt u Bekaert aandelen kopen……bekaert-aandelen-kopen

Dit Belgische bedrijf werd in 1880 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat zijn diensten wereldwijd aan bied. Het bedrijf is gespecialiseerd in staaldraad en staalkoord. In de jaren na de oprichting is Bekaert uit gegroeid tot een onderneming die niet alleen zijn klanten in België vind, maar ook ver daar buiten. Op de Belgische aandelen markt doet Bekaert het erg goed. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de Euronext in Brussel maar is wel erg afhankelijk van de metaalprijs. Wanneer deze slecht is, dan gaat het Bekaert ook niet altijd voor de wind. Maar daarin tegen weet Bekaert wel zijn positie te bewaren er nog steeds het beste van te maken.

 

Investeren in België?

Wanneer u wilt investeren in een Belgisch bedrijf dan is Bekaert zeker een goede optie. Dit bedrif is vrij stabiel en kan u dus een mooie winst opleveren. Aandeelhouders die dit bedrijf al een tijdje in de gaten houden weten dit al.

 

Diverse producten

Naast de productie van staal draad en staalkoord, is Bekaert onlangs ook begonnen met de productie van deklagen. Bekaert brengt industriële deklagen aan op diverse materialen met gebruik van vacuümtechnologie of thermisch spuiten. Dit Belgische bedrijf gaat dus zeker mee met de tijd en blijft zich ontwikkelen, iets wat voor hun zelf maar ook voor de aandeelhouders erg aantrekkelijk is.

 

Wereldwijde activiteiten

Bekaert levert zijn diensten niet alleen aan België, maar ook aan bedrijven ver daar buiten. De belangrijkste markten voor Bekaert zijn Europa-Midden-Oosten-Afrika (EMEA) en Latijns-Amerika. En ze blijven groeien. Waar Bekaert over enkele jaren zal staan is niet helemaal duidelijk maar dat er bij deze onderneming een sterke wil is om door te gaan is een feit. Naar verwachting zullen we dan ook nog veel gaan horen over de producent van onder andere dekplaten en metaaldraad.

 

Bekaert aandelen kopen doet u hier!

U kunt hieronder de beurskoers analyseren en beoordelen. Een beurskoers analyseren is verstandig bij uw overweging en hieronder kunt u simpelweg de koers analyseren! U kunt tevens ook onbeperkt beleggen met een demo-account en mocht u voor echt geld willen beleggen, dan ontvangt u gratis een welkomstbonus t.w.v. €25!