Barclays aandelen kopen

Hier kunt u Barclays aandelen kopenbarclays-aandelen-kopen-hier

Een van de grootste financiële dienstverleners van de wereld is van oorsprong een Brits bedrijf, het is namelijk Barclays. Dit Britse bedrijf staat vooral om zijn omstreden Forbes lijst. Een lijst welke elk jaar gepresenteerd word met de grootste grootverdieners van de wereld.

 

Barclays is een oudje

Barclays is al ruim 300 jaar actief en dan voornamelijk in het bankwezen. Deze bank uit Engeland is in meer dan 60 landen actief en heeft meer dan 120.000 vaste medewerkers in dienst. Al deze medewerkers samen verrichten dagelijks de financiële diensten voor een dikke 27 miljoen klanten. Opvallend is dat de meeste omzet niet in Engeland word behaald maar buiten het Verenigd Koninkrijk.

 

Diverse producten

Barclays levert aan zijn miljoenen klanten diverse financiële producten. De onderneming is dan ook verdeeld over twee onderdelen: Investment Banking & Investment Management en Global Retail & Commercial Banking. Alles bij elkaar maakt dit Barclays tot een van de grootste in haar sector. Dit is goed merkbaar aan de marktwaarde van de Barclays aandelen.

 

Houd hem in de gaten

Barclays is een Engels bedrijf dat van af het begin al goed aan de weg timmert en erg interessant is om in de gaten te houden. De bank is beursgenoteerd op de NYSE en LSE. Bij de introductie, tientallen jaren geleden, werd al meteen zichtbaar dat Barclays een grote speler op de aandelenmarkt zou worden. Zo was het bedrijf een belangrijke speler die flink profiteerde van de Big Bang in 1985 op de aandelenmarkt in London. Zo ver gaan de aandelen en het begin van Barclays op de beurs al terug.

 

Investeren in de financiële markt?

Wanneer u wilt investeren in de financiële markt is Barclays wellicht een goede zet. Dit bedrijf is al vanaf het begin een grote speler en stijgt nog steeds in populariteit. De verwachtingen zijn dan ook prima!