Bank of China aandelen kopen

Hier kunt u Bank of China aandelen kopen!bank-of-china-aandelen-kopen

Wanneer we kijken naar China dan is de Bank of China een van de belangrijkste staatsbanken. Deze in 1912 opgerichte bank heeft het hoofdkantoor in Beijing zitten. Bij de bank zijn maar liefst 288 duizend medewerkers werkzaam die samen een complete omzet van ruim 413 Renminibi (Chinese Yen) hebben opgebracht. De winst die daar bij hoort is maar liefst 124 renminbi. Dit was in 2011, inmiddels is de koers positief gestegen.

 

Goede resultaten

Dat de bank voor goede resultaten zorgt is een feit. De bank maakt een stabiele groei door en boekt positieve resultaten, jaar na jaar. Als u dus wilt investeren in aandelen is de Bank of China wellicht een hele goede keuze. Volgens kenners ziet de toekomst er rooskleurig uit en daar kunt u natuurlijk van mee profiteren. De economie van China maakt ook een positieve groei door wat uiteraard ook van invloed is op de koers van de aandelen. Sommige kenners durven zelfs nu al te zeggen dat de economie van China de economie van Amerika zal gaan overtreffen. Analisten geven dan ook een zeer positief advies af als het gaat om investeren in Bank of China. Naar verwachting zal de stijging geleidelijk gaan maar als u geduld heeft zult u zeer zeker een mooie winstmarge kunnen behalen aan uw investering bij de Bank of China.

 

Chinese aandelen

Chinese aandelen zijn de afgelopen periode steeds populairder aan het worden. Steeds meer mensen investeren in bedrijven welke zich in China bevinden en zien hier een zonnige toekomst in. De economie van China trekt steeds meer aan en naar verwachting zal de Chinese economie de Vs boven het hoofd uit groeien. Wellicht dus nu een goed moment om te kiezen voor China en mee te gaan in deze opwaartse spiraal en uiteindelijk een mooi rendement behalen.

 

Beleggen in Bank of China aandelen….

Als u bent geïnteresseerd in het kopen van aandelen, dan is dit mogelijk via de CFD broker Plus500. Deze broker biedt u diverse mogelijkheden om de beleggen in aandelen. Als een welkomstbonus krijgt u ook nog eens mooi bedrag van €25,-. Hier zitten verder geen voorwaarden aan vast. U kunt ook oefenen met een demo-account,  alvorens u gaat beleggen met echt geld. Hieronder kunt u de koers bekijken.