Bank of America aandelen kopen

Hier kunt u Bank of America aandelen kopen!aandelen kopen bank of america

Dat Bank of America zich tot een van de grootste vermogensbank ter wereld mag noemen zal geen verrassing zijn. Binnen het bedrijf zijn er maar liefst 288.000 medewerkers actief welke in 2012 samen goed waren voor een winst van 4,1 miljard dollar. De omzet is uiteraard hoger maar de winst is geen verkeerde winst. Dit maakt aandelen handelen van Bank of America heel erg interessant. U wilt immers ook een hoog rendement op uw aandelen? Ondanks de omvang van het bedrijf maakt Bank of America geen deel uit van de NASDQ. Het bedrijf is beursgenoteerd op de NYSE en TSE.

 

Problemen Bank of America

Bank of America loopt tegen de zelfde problemen aan als belangrijke concurrenten: de regelgeving die is toegenomen, de rente die is verlaagd afgenomen activiteit op de kapitaalmarkten en de verminderde vraag naar leningen. Dit maakt het er voor Bank of America niet makkelijker op maar ze geven niet op. Er worden verschillende ideeën aangeboord om het bedrijf weer in een opwaartse spiraal te krijgen. Daarnaast doet het ook pogingen om een grote, maar moeilijk te kwantificeren aansprakelijkheid te ontlopen voor hypotheekmisstappen in het verleden.

Ondanks de teruglopende winst weet Bank of America toch te blijven staan. Zeker nu de financiële crisis voorbij dreigt te zijn zal het alleen maar weer beter gaan met de bank en is het misschien nu wel een heel geschikt moment om met dit bedrijf in zee te gaan. Aandelen kunnen mee groeien met de omzet en u bent dan degene die profiteert. Na de financiële crisis moet ook de Bank of America opnieuw gaan bouwen. Dit zal niet snel gaan maar stapje voor stapje zal het goed komen.

De bank blijft positief en blijft geloven in een betere toekomst, voor de bank zelf maar zeker ook voor zijn aandeel houders. Aandelen zullen, naar verwachting van analisten, de komende jaren alleen nog maar verder gaan stijgen, iets wat voor u als aandeelhouder, zeer gunstig te noemen is. Instappen nu de koers laag is, is zeker geen verkeerde beslissing. Bent u dus ook positief ingesteld en ziet u de bank ook alleen maar groeien, stap dan nu in, en geniet straks van een mooi rendement.

 

Bank of America aandelen kopen

Wilt u beleggen in Bank of America? U kunt hieronder de koers bekijken, analyseren en beoordelen op aantrekkelijkheid. U kunt ook meteen beleggen in Bank of America door te klikken op kopen. Veel succes!