Baidu aandelen kopen

Hier kunt u Baidu aandelen kopen!baidu-aandelen-kopen

Baidu word ook wel eens de Chinese Google genoemd, een mooi compliment voor dit Chinese bedrijf. Google weet maar moeilijk voet aan de grond te krijgen in China, iets waar Baidu graag gebruik van maakt. Het land heeft enkele beperkingen wat resulteert in een moeizame relatie tussen Google en de Chinese overheid. En daar is Baidu, een degelijke concurrent voor google.

Ondanks dat Google aandelen heeft in Baidu weet Google geen mogelijkheid te vinden om het bedrijf geheel over te nemen. Het bedrijf werkt aan een stabiele goei en waarde van het bedrijf wat tot nu toe zeer goed lukt.

 

Chinese Google

De Chinese Google, Baidu, bestaat sinds 2008, maar is er in die korte tijd in geslaagd om een leidende positie op de markt voor het zoekverkeer in te nemen. De zoekmachine werkt zoals wij Google ook kennen. Echter Baidu probeert haar diensten gratis aan te bieden en aan de andere kant advertenties te vertonen om daarmee omzet te genereren.

 

Google en Baidu

De Chinese markt is groot van omvang, waardoor Baidu er goed in slaagt om zich staande te houden tegenover bijvoorbeeld Google dat in de rest van de wereld een enorme hit is. Aangezien Google het maar niet voor elkaar krijgt om een goede relatie te ontwikkelen met de overheid in China, is er voorlopig ruimte voor een onderneming in de vorm van Baidu. Gezien de positie van Google in het bedrijf lijkt het erop dat Google de markt nog altijd goed in de gaten wenst te houden. Dit sluit bovendien niet uit dat Google in de toekomst zal proberen om Baidu over te nemen, iets dat gunstig zou kunnen uitpakken voor de ontwikkeling van het aandeel en voor de aandeelhouders. Stap dus nu in en zie de toekomst positief tegemoet

 

Baidu aandelen kopen doet u hieronder!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van aandelen in dit bedrijf? Dit is mogelijk bij de CFD broker Plus500. Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt, krijgt u een startersbonus van €25,-. Hiervoor hoeft u geen geld voor te storten. Ook is het bij Plus500 mogelijk om te handelen met een demo-account. Met dit demo-account kunt u oefenen met het kopen en verhandelen van aandelen. Mocht u gelijk willen beleggen met u eigen geld, dan kan dit natuurlijk ook vanaf €100,-. Hieronder kunt u alvast de realtime koers bekijken van Baidu.