Apple aandelen kopen

Hier kunt u Apple aandelen kopen! apple-aandelen-kopen

Apple is misschien wel een van de bekendste bedrijven op het gebied van technologie. Bijna iedereen kent de naam en kent een product van dit bedrijf. Dit multinational bedrijf is opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne en heette bij de start Apple computer inc. Later werd dit veranderd in Apple inc.. De omzet cijfers van Apple inc., zijn overweldigend, in 2014 maakte zij een omzet van maar liefst $183 miljard, waarvan $39.5 miljard de winst bestreek.

 

Wie is Apple

Apple is een gigantisch bedrijf met een vestiging in Cupetino, Californië. Hier bied het bedrijf onderdak aan ongeveer 93.000 werknemers. Onder leiding van Steve Jobs is het bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zeker met de komst van de iPhone, iPad, iPod, en Apple tv welke staan voor goede kwaliteit producten en door de wijze waarop de marketing is aangepakt, is de multinational erg succesvol geworden.

Dit Amerikaanse bedrijf is vooral bekend door zijn producten als de Apple Macintosch-computers, de iPod-muziekspelers, de iPad, de iPhone en besturingssysteem iOS. Duizenden, misschien wel miljoenen fans van deze producten zorgen ervoor dat Apple een wereldwijd bekend bedrijf is geworden. Door de steeds nieuwe versies van de Iphones neemt deze bekendheid en geliefdheid alleen maar toe.

 

Goede cijfers

Niet alleen het bedrijf is gigantisch, maar ook als we naar de cijfers kijken dan hebben we het niet meer over kleine beetjes. De jaarcijfers van 2014 laten een balanstotaal van $231.8 miljard zien, waarbij een eigen vermogen hoort van $111.5 ,miljard. De omzet in 2014 bedroeg $182.8 miljard en de nettowinst $39.5 miljard.
Het eigen vermogen per aandeel bedroeg $18,22.

De eerste cijfers van 2015 waren suoer, met een groei van de omzet op 27.1%. Dit is vooral te danken aan de steeds grotere groei verkoop van Iphones. De laatste versie, de Iphone 6 werd erg goed ontvangen door het publiek. In het eerste kwartaal van 2015 verkocht Apple maar liefst 61.2 miljoen Iphone 6. Ook de nieuwe macbook word goed ontvangen en zelfs de verkoop cijfers van de Ipad laten een stijging zien. De verwachting is dan ook dat dit de komende jaren alleen nog maar al groeien.

 

Positief

Helaas heeft Apple inc. Steeds meer concurrentie om tegen op te boksen. Zeker na het overlijden van Steve Jobs is het zichtbaar dat Apple moeite heeft mee te gaan in de nieuwe technologie. Toch is iedereen nog steeds positief over de Apple aandelen. Deze zullen, volgens kenners, de komende periode weer een groei laten zien, nu is dus het juiste moment om in te stappen en Apple aandelen te kopen.

 

Beleggen in Apple aandelen….

Wilt u beleggen in Apple aandelen? U kunt hieronder de koers bekijken, analyseren en beoordelen op aantrekkelijkheid. U kunt door op kopen te klikken, meteen gratis registreren! U ontvangt tevens een welkomstbonus t.w.v. €25,- en u kunt hiermee meteen beleggen in Apple!