American Express aandelen kopen

Wilt u beleggen in American Express aandelen?american express aandelen

Een van de grootste dienstverleners op het gebied van Reis- en financiële producten is toch wel American Express. Dit bedrijf is vooral bekend van zijn creditcards maar gaat nog een stukje verder. Door zich met meerdere aspecten bezig te houden weet American Express zich goed te wapenen tegen onvoorziende tegenslagen. Ondanks op- en neergaande bewegingen, als gevolg van de financiële crisis, weet American Express zich dus aardig staande te houden.

American Express bestaat uit drie delen, Travel Related Services, American Express Financial Advisors en American Express Bank. Waar bij Travel Related Services zich voor al bezig houd met reizen en goede reisverzekeringen, zorgen de andere twee onderdelen van American Express ervoor dat de consument oo k de rest van zijn financiën kan organiseren. Het nadeel van de drie segmenten is wel dat ze aan elkaar gerelateerd zijn en dus problemen kunnen ondervinden wanneer er een crisis heest in dit sentiment.

 

New York Stock Exchange

Om in aandelen van American Express te handelen moet u bij New York Stock Exchange zijn. Het bedrijf is wel opgenomen in de Dow Jones Industrial Average, de belangrijkste indexering wereldwijd. Deze houd de ups en downs van onder andere American Express goed in de gaten. Hierbij word goed duidelijk dat American Express een van de belangrijkere onderneming is en goed laat zien hoe de ontwikkelingen binnen de financiële en reisbranche zijn.

 

Positieve koers

De afgelopen jaren heeft American Express een positieve koers laten zien. Vanaf 2011 was het even grillig, maar de onderneming wist er een goede start naar boven van te maken. Een aandeel van American Express heeft inmiddels de waarde van $55 weten te bereiken, maar beleggen in dit aandeel kan veel risico met zich meebrengen. Wellicht is het een goed idee om uw beleggingen te richten op de korte termijn!

 

U kunt hieronder American Express aandelen kopen!

Hieronder kunt u de koers realtime analyseren en beoordelen op de aantrekkelijkheid. Wanneer u er potentie in zit, dan kunt u klikken op kopen of verkopen. Na aanmelding kunt u uw welkomstbonus ter waarde van €25,- in ontvangst nemen! Begin vandaag nog met beleggen!