AIG aandelen kopen

Beleggen in AIG aandelen? aig aandelen kopen

AIG is een bedrijf dat al erg lang bestaat. Een klassieker mag het dus zeker wel genoemd worden. Dit 80jarige bedrijf heeft erg veel last gehad van de financiële crisis maar wist deze wel te overleven en timmert inmiddels weer flink aan de weg. In de 80 jaar dat AIG bestaat is het uitgegroeid tot een van de grootste ter wereld. AIG is vooral actief binnen verschillende soorten verzekeringen. Wereldwijd handelt men graag in AIG aandelen, iets wat u als belegger een stabiele situatie verschaft.

 

Financiële crisis bij AIG

Op het moment dat in 2008 de financiële situatie los barsten had AIG het zwaar te verduren, aangezien zij een van de grootste zijn in de verzekering en financiële diensten. Snel moest er worden omgeschakeld en nieuwe bronnen worden aangeboord om er niet onder door te gaan. In alle 130 landen waar AIG actief is werden er veranderingen doorgevoerd waardoor AIG zich uiteindelijk goed aan de crisis wist aan te passen.

AIG is vooral actief op het gebied van commerciële en industriële verzekeringen en richt zich niet veelvuldig op consumenten. Het zijn dan ook vaak de zakelijke relaties die voor een groot deel van de omzet zorgen. Zo zijn er bij AIG mogelijkheden voor het leasen van vliegtuigen, maar kunnen bedrijven pensioenen en leningen af sluiten. Desondanks dat de werkzaamheden over verschillende producten verspreid zijn, liggen deze toch dicht bij elkaar en vullen zij elkaar goed aan.

 

Aandelen kopen

AIG aandelen worden wereldwijd verhandeld op verschillende beurzen, zodat u ook zonder internet kunt handelen in deze aandelen. Ondanks dat het bedrijf door de financiële crisis veel heeft verloren wist men dit na de crisis wel weer terug te winnen. De aandelen hebben een mooie stijging laten zien. Bovendien ziet het er naar uit dat er op korte termijn geen terugval zal komen, een mooi moment dus om in te stappen en samen met AIG te groeien. U kunt hieronder de beurskoers van AIG analyseren en beoordelen op aantrekkelijkheid. U ontvangt na aanmelding een welkomstbonus ter waarde van €25,- en u hoeft vooraf niet te storten! Begin nog vandaag met beleggen!