Adobe aandelen kopen

Waarom geen aandelen in Adobe kopen?Adobe aandelen kopen

Adobe is vooral bekend om zijn productie van software en diensten. Sinds 1982 produceert Adobe hun software voor consumenten maar inmiddels ook voor professionals en ondernemingen. Een van de meest bekende is toch wel de Photoshop, een programma waar mee men diverse creatieve beelden kan creëren en wat zelfs is uit gegroeid tot een werkwoord.

 

Schommelingen

Vanuit het hoofdkantoor in San Jose, Californië, word jaarlijks een omzet van ongeveer 1 miljard dollar gedraaid. Toch is er de laatste maanden een lichte daling te zien als we kijken naar de koers van Adobe. In het eerste en tweede kwartaal van 2015 liet Adobe een daling zien in de omzet en winst. Ondanks dat vielen de resultaten beter uit dan de analisten hadden verwacht wat wel weer positief te noemen is.

De omzet daalde wel maar toch werd er nog een omzet gedraaid van 1.01 miljard dollar. De netto winst, bijbehorende van deze omzet, was 76.5 miljoen dollar. Veel mensen downloaden illegaal de software maar met de nieuwe ‘creative cloud’ weet Adobe toch weer nieuwe abonnees aan zich te binden en is men positief over het verloop van 2015.

 

Stockfotodienst Fotolia

Met de overname van stockfotodienst Fotolia, eind 2014, hoopt Adobe op meer abonnees van de ‘creative cloud’. De stockfotodienst bied de abonnees toegang tot ruim 34 miljoen foto’s en video’s wanneer zij een abonnement afsluiten. Zeker met de andere ontwikkelingen die Adobe op de rol heeft staan laten zij zien dat ze nog lang niet zijn uitgespeeld op de beurs. De verwachtingen zijn dan ook hoog en het is de vraag of Adobe dit kan gaan waar maken in de loop der tijd.

 

Adobe aandelen kopen

Bent u net als ons onder de indruk van Adobe en wilt u hierin beleggen? U kunt hieronder de beurskoers van Adobe bekijken en door op kopen te klikken meteen na aanmelding beginnen met beleggen in Adobe! Bij uw eerste aanmelding krijgt u een welkomstbonus van €25,- en hiervoor hoeft u niets te storten. Wilt u beleggen met een hoger bedrag? U kunt al vanaf €100,- simpel beleggen!