Adecco aandelen kopen

Adecco aandelen kopen, een goed begin!adecco aandelen kopen

Adecco Group is een vrij unieke multinational. Dit wereldwijd opererende bedrijf is namelijk de grootste uitzendonderneming en Human Resources leverancier ter wereld. Met meer dan 33.000 eigen medewerkers en ruim 700.000 flexwerkers behaald Adecco hoge winst percentages. In 2011 stond het bedrijf op de 391ste plaatst in de lijst van grootste bedrijven ter wereld. Adecco wist in in 2012 een omzet van €24.8 miljard te behalen waarin zich een winst van maar liefst €455 miljoen bevond.

 

De start van Adecco

In 1996 ontstond Adecco door een fusie. Met activiteiten in 60 landen en 5500 kantoren houden zij dagelijks meer dan een half miljoen mensen aan het werk. In Nederland bevinden zich 150 vestigingen van Adecco. De onderneming is zowel op de Franse als de Zwitserse beurs genoteerd wat het voor u erg gemakkelijk maakt om te handelen in aandelen van Adecco.

 

De financiële crisis

Adecco is een bedrijf dat erg gevoelig is voor veranderingen. Gaat het goed op de arbeidsmarkt dan gaat het ook goed bij Adecco. Uiteraard hebben ook zij wat mee gekregen van de financiële crisis, maar deze multinational heeft zich snel weten te herpakken en zit inmiddels al weer op het niveau van voor de crisis.

 

Herstructureren

De onderneming heeft de bezem er door heen gehaald en het bedrijf geherstructureerd. De omzet nam licht af maar door de herstructurering namen ook de kosten af waardoor Adecco uiteindelijk een stijgende winstmarge te weeg bracht. Analisten geven een goed advies af voor de aanschaf van aandelen van Adecco. Zij voorzien voor de toekomst een mooie stijging en dus voor u als aandeelhouder aantrekkelijke kansen. Wellicht is het dus nu het juiste moment om aandelen van Adecco te kopen.

 

Beleggen in Adecco aandelen….

U kunt hieronder de beurskoers analyseren en beoordelen. Een beurskoers analyseren is verstandig bij uw overweging en hieronder kunt u simpelweg de koers analyseren! U kunt tevens ook onbeperkt beleggen met een demo-account en mocht u voor echt geld willen beleggen, dan ontvangt u gratis een welkomstbonus t.w.v. €25!