Activision aandelen kopen

Waarom niet beleggen in Activision aandelen?activision aandelen kopen

Ouderen zullen eerst even moeten nadenken als men ze vraagt naar het bedrijf Activision, maar jongeren zullen je het direct kunnen vertellen. Activision is een bedrijf dat zich voornamelijk bezig houd met de ontwikkeling van games en entertainment software. Dit relatief jonge bedrijf opende in 1979 hun deuren en hebben de afgelopen jaren flink aan omvang weten te winnen. Waar zij in 1979 de eerste onafhankelijke ontwikkelaar en distributeur van entertainment software waren hebben zij heden dag een paar mooie grote games op hun naam mogen bijschrijven. Het aandeel van Activision word verhandeld aan de Nasdaq, wat zich de beurs voor technologie mag noemen.

 

Meerdere interactieve producten

Het grote publiek kent Activision vooral van de games, maar hiernaast houden zij zich met nog meer interactieve producten bezig. Hierdoor is het bedrijf erg stabiel te noemen en zijn de risico’s voor u als belegger minimaal. Valt een nieuw softwarepakket tegen dan zijn er altijd nog andere opties voor omzet.

 

Ook in de hardware

Behalve de software is Activision ook te vinden in de hardware, waar zij vooral bekend staan om hun software voor pc’s en Mac computers. Daarnaast brengt Activision ook spellen uit voor spelcomputers. Al deze activiteiten zorgen er voor dat Activision geen last heeft van grote schommelingen op omzet gebied.

 

Opmars

Sinds 2002 zijn de aandelen van Activision in opmars. Zonder grote opvallendheid is de koers opgelopen van €11,= per aandeel naar €25,= per aandeel. Voor de beleggers die op tijd zijn ingestapt een positieve ontwikkeling, zij hebben hun geld zien verdubbelen de afgelopen 10 jaar. Maar ook voor de toekomst ziet men het positief in. Activision groeit langzaam maar stabiel en zal de komende tijd zeker nog een stijgende lijn laten zien. Een mooi moment dus om aandelen van Activision te kopen.

 

Activision aandelen kopen

Wilt u beleggen in Activision aandelen? U kunt hieronder de beurskoers analyseren, beoordelen en overwegen om het wel of niet te kopen. Wat misschien een leuk idee is, is dat u gratis en onbeperkt kunt beleggen met een demo-account! U kunt ook ervoor kiezen om met een echt geld account te beleggen, dan krijgt u € 25,- gratis bonus en u hoeft vooraf niets te storten! U krijgt tevens ook 30% extra over uw 1e storting. Begin vandaag nog!