Beleggen bij een goede broker

Wilt u ook beleggen bij een goede internet broker? plus500

U wilt beginnen met beleggen, maar u weet nog niet bij welke CFD broker u het beste kunt beleggen. Dit is een veel voorkomende probleem bij beleggers. In dit artikel zullen wij u adviseren over welke broker u kunt gebruiken, en welke broker het beste bij uw karakter past.

 

Juiste broker kiezen

Op de volgende punten moet u letten bij het uitkiezen van een broker:

– Biedt de broker hele erge voordelige diensten aan? Check de transactiekosten van de broker.

– Gebruiken ze een gebruiksvriendelijke programma? Dit zorgt ervoor dat u direct aan de slag kunt.

– Controleer of u ook kunt handelen met een demo account. Dit zorgt ervoor dat u eerst kunt oefenen.

– Zijn er aandelen van bekende bedrijven en grondstoffen?

 

Wijze van beleggen

Wanneer u een broker wilt kiezen, dan moet u goed bedenken of u dit op een moderne-  of ouderwetse wijze wilt gaan doen. Als u een vast rendement wilt verdienen, zonder hier veel tijd in te steken, dan kunt u het beste ouderwets beleggen. Dit houdt in dat u aandelen koopt en vasthoudt. Als u zich hierbij het beste bij voelt, dan raden wij u aan op de broker Alex of Lynx te gebruiken. Bij de brokers als Alex en Lynx betaalt u een vast bedrag per transactie. Daarom is het niet verstandig om een klein bedrag te beleggen. Wilt u met een klein bedrag, dan raden wij andere brokers aan.

Als u op een modernere wijze wilt beleggen, dan kunt u het beste online beleggen bij een CFD broker. Bij een CFD broker wordt er gebruikt gemaakt van het hefboomeffect. Het hefboomeffect zorgt ervoor dat u met een klein bedrag, grote bedragen kunt behalen.

 

Kiezen van een online broker

Bij het kiezen van een online broker, moet u letten op twee aspecten: het aanbod en de kosten. Als u bijvoorbeeld wilt handelen in zilver, dan moet u zich niet bij een broker inschrijven waar het niet mogelijk is om te handelen in zilver. Daarom moet u goed bedenken in welke aandelen u wilt beleggen.

Verder is het belangrijk dat u rekening houdt met de transactiekosten. Bij onlinebrokers zijn deze kosten erg laag. Deze kosten zijn namelijk verwerkt in het verschil tussen de koop- en verkoopprijs, ook wel spread genoemd. De spread is verwerkt in pips. Eén pip is vaak een duizendste cent bij bijvoorbeeld een valuta.

 

Service

Wilt u een order plaatsen, dan moet dit natuurlijk wel efficiënt gebeuren. Bij vele brokers is dit vaak het geval. Doordat vele brokers hedgen, hebben ze vaak voorraad waarmee u snel een positie kunt openen.

 

Bonussen

Veel online brokers bieden verschillende diensten aan. Bij markets.com kunt u gebruik maken van een geavanceerde MetaTrader. Hiermee kunt u een technische analyse mee opstellen. Bij de online broker plus500 kunt u beleggen met een eenvoudig systeem.
Naast deze diensten, bieden vele online brokers ook bonussen aan. Bij Plus500 krijgt u bijvoorbeeld bij uw aanmelding, een welkomstbonus van €25,-! Ook bieden vele brokers stortingsbonussen, deze krijgt u vaak bij een eerste storting.

 

Conclusie

Bij het kiezen van een broker komen vele factoren bij Wij wensen u succes met uw keuze en wij hopen dat onze tips hebben geholpen bij uw keuze!