Broker: Markets.com

Wilt u beleggen bij Markets.com?

Wilt u beginnen met beleggen, dan kunt u ook terecht bij de broker Markets.com. Hier kunt u eenvoudig en snel beginnen met beleggen. Markets.com is een Internationale broker, die aanwezig is in meer dan 100 landen. Hierdoor kunt u naast Nederlandse producten, ook beleggen in Internationale producten en projecten!

 

Beleggingsproducten

Markets.com is gespecialiseerd in CFD’s en in Forex beleggingsproducten Ze bieden natuurlijk ook vele andere beleggingsproducten, zoals bijvoorbeeld goud en zilver. Markets.com is een handige online broker voor beginners. Zij bieden een informatief programma aan die beginners op weg helpt bij het beleggen. Dit informatieve programma bevat een handige voorlichting en ook kunt u telefonisch contact opnemen bij vragen. Doordat Markets.com in vele landen aanwezig, kunt u in 20 diverse talen antwoord krijgen op uw vraag.

 

Particulier beleggen

Markets.com heeft een duidelijke doelgroep waarop zij zich richten, namelijk op de particuliere belegger. Als u als beginner wilt beleggen, dan biedt Markets.com een helpende hand waarmee u aan de slag kunt. Natuurlijk is Markets.com niet alleen voor e beginnende, maar ook voor de gevorderde belegger.

De gevorderde belegger kan terecht bij Markets.com. Deze online broker biedt voor gevorderde beleggers een selectie van risicovolle producten. Ook kan de gevorderde belegger gebruik maken van de informatie die Markets.com verschaft. Doordat ze deze informatie voor iedere klant aanbieden, is Markets.com een betrouwbare en transparante broker.

De producten van Markets.com maken ook gebruik van het hefboomeffect. Ze maken gebruik van een hefboom van 1:100 en 1:200. Dit houdt in dat uw winst, 100 of 200 keer het belegde bedrag kan zijn. Bij een inleg van 150 euro, kan het winst oplopen van 15.000 tot 20.000 euro. Hierbij handelt Markets.com met lage marges. De marge kan bij verschillende producten is maar 1 procent. De marge is een soort borgstelling. Dit houdt in dat als de marge laag is, dat u dus een kleiner bedrag op uw rekening hoeft te hebben.

 

Conclusie

Markets.com is een marktleider op het gebied van beleggingsproducten en klantenservice. Ze bieden goede producten aan in meer dan 20 verschillende talen. Ze maken geen gebruik van commissies en er komen ook geen extra kosten bij kijken. Ze hebben een uitstekende klantenservice en bieden meer dan 200 instrumenten aan. Verder bieden ze een demo account aan, waarmee u kunt oefenen met beleggen. Ga vandaag nog aan de slag bij Markets.com!